Kalorier i Leverpostei, Med Mindre Fett

Leverpostei, med mindre fettKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt19012.713.15.4
i 10 gram produkt191.31.30.5
i 25 gram produkt47.53.23.31.4
i 50 gram produkt956.46.62.7
i 250 gram produkt47531.832.813.5
i 1 kilo produkt190012713154
Leverpostei, med mindre fett er en smakfull leverpostei med redusert fettinnhold. Den er laget av høykvalitets ingredienser som gir en balansert og næringsrik opplevelse. Med kun 190 kalorier per porsjon, er dette en sunn og deilig matvare som passer perfekt til frokost, lunsj eller som et mellommåltid når som helst på dagen. Leverpostei, med mindre fett er rik på protein og inneholder også en moderat mengde fett og karbohydrater, noe som gjør det til en utmerket kilde til energi. Inneholder også viktige vitaminer og mineraler som gir kroppen det den trenger for å fungere optimalt. Med sin unike smak og næringsverdi, er Leverpostei, med mindre fett en favoritt blant mange nordmenn og en flott måte å starte dagen på!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået