Kalorier i Protein Fuel

Protein fuelKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt4441918.447.5
i 10 gram produkt44.41.91.84.8
i 25 gram produkt1114.84.611.9
i 50 gram produkt2229.59.223.8
i 250 gram produkt111047.546118.8
i 1 kilo produkt4440190184475
Protein Fuel er et energirikt, næringsrikt og smakfullt produkt som er skreddersydd for deg som trenger et påfyll av energi før eller etter trening. Dette produktet er en kilde til høyt proteininnhold og gir deg energi til å yte optimalt. Protein Fuel inneholder også en høy andel sunne fettsyrer som er viktig for hjerte og kretsløp, samt karbohydrater som gir deg energi til å gjennomføre effektive treningsøkter.

Den unike sammensetningen av Protein Fuel gjør det enkelt å dekke kroppens behov for protein, fett og karbohydrater på en balansert og sunn måte. Dette produktet passer både for de som ønsker å øke muskelmasse, og for de som ønsker å vedlikeholde en sunn livsstil.

Protein Fuel er enkel å tilberede og smaker godt. Dette produktet kan brukes som et mellommåltid, eller som en del av en større måltid. Uansett når du velger å nyte Protein Fuel, vil det gi deg de næringsstoffene du trenger for å prestere på ditt aller beste.

Sammenlignet med andre energiprodukter på markedet, er Protein Fuel et naturlig alternativ som skiller seg ut fra mengden. Produktet inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, og er dermed et trygt og sunt valg for deg som ønsker å ta vare på kroppen din.

Oppsummert er Protein Fuel et imponerende produkt som gir deg de næringsstoffene du trenger for å leve et sunt og aktivt liv. Med høyt innhold av protein, sunne fettsyrer og karbohydrater, er dette produktet en kilde til energi og velvære som du ikke vil gå glipp av. Prøv Protein Fuel i dag, og opplev forskjellen!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået