Kalorier i Ris Korn

Ris kornKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3616.61.185.1
i 10 gram produkt36.10.70.18.5
i 25 gram produkt90.31.70.321.3
i 50 gram produkt180.53.30.642.6
i 250 gram produkt902.516.52.8212.8
i 1 kilo produkt36106611851
"Ris korn" er et næringsrikt og smakfullt kornprodukt som er perfekt til frokost eller snacks. Denne populære matvaren er laget av ris og er en eksotisk hemmelighet fra Asia som nå kan nytes i Norge. Kornet er rikt på karbohydrater, mens proteininnholdet og fettinnholdet er moderat. Kornet har en fantastisk tekstur og en subtil smak som vil glede smaksløkene dine. "Ris korn" kan nytes med melk, yoghurt eller som topping på iskrem, og det vil bidra til å gi deg en sunn og næringsrik start på dagen. Hvis du leter etter et alternativ til tradisjonell frokostblanding, er "ris korn" et utmerket valg som vil gi deg en optimal mengde energi og fordøyelsesgode. Prøv det i dag!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået