Kalorier i Brus Lett

Brus lettKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt0000
i 10 gram produkt0000
i 25 gram produkt0000
i 50 gram produkt0000
i 250 gram produkt0000
i 1 kilo produkt0000
"Brus lett" - lavkalori brus med lett smak

Brus lett er den perfekte tørstedrikken for de som vil unne seg noe med lavt kaloriinnhold. Den inneholder ikke sukker eller kunstige tilsetningsstoffer, og har dermed blitt en populær drikk blant helsebevisste personer.

Denne forfriskende drikken har en mild og lett smak, som gjør den ideell til alle anledninger. Enten du skal slappe av på stranden, trene på treningsstudioet eller bare ønsker å nyte en sunn og forfriskende drikke, vil brus lett være det perfekte valget.

Dette produktet er spesielt utviklet for å gi deg den perfekte blandingen av smak og ernæring. Med null kalorier, null fett, null karbohydrater og null protein, vil brus lett være et godt valg for alle som ønsker å opprettholde en sunn og balansert livsstil.

Enten du prøver å gå ned i vekt, holde deg i form eller bare ønsker å nyte en sunn og forfriskende drikke, vil brus lett være en flott valg for deg. Prøv den i dag og opplev den fantastiske smaken og forfriskende effekten.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået