Kalorier i Crimson

CrimsonKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt11117.75.10
i 10 gram produkt11.11.80.50
i 25 gram produkt27.84.41.30
i 50 gram produkt55.58.92.60
i 250 gram produkt277.544.312.80
i 1 kilo produkt1110177510
Crimson er en frukt som er kjent for sin fantastiske smak og ernæringsmessige fordeler. Denne frukten er rik på viktige næringsstoffer som protein, fett og karbohydrater, og gir kroppen din det den trenger for å holde seg sunn og energisk. Med sin lave kaloriverdi på kun 111 kalorier per servering, er crimson en flott ingrediens til en sunn og balansert diett.

En av de største fordelene med crimson er dens høye proteininnhold. Protein er en viktig byggestein for muskler og vev, og kreves for å bygge og reparere kroppen din. Med hele 17,7 gram protein per servering, er crimson den perfekte matvaren for de som ønsker å øke muskelmassen og forbedre kroppssammensetningen sin.

Crimson er også rik på essensielle fettsyrer, som er nødvendige for å opprettholde hjertehelse og forbedre hjernens funksjon. Disse fettsyrene hjelper også til med å regulere kolesterolnivåene og øke stoffskiftet ditt, noe som resulterer i en sunnere, mer aktiv kropp.

Til slutt er crimson også en god kilde til karbohydrater, som gir både kroppen og hjernen din energi til å utføre daglige oppgaver. Med null gramm fett og karbohydrater per servering er crimson også en flott ingrediens til å redusere kaloriinntaket og oppnå vekttap.

Alt i alt er crimson en fantastisk frukt som er rik på viktige næringsstoffer som protein, fettsyrer og karbohydrater. Det er en flott ingrediens til en sunn og balansert diett, og gir kroppen din alt den trenger for å holde seg sunn og energisk.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået