Kalorier i Skinke Kokt

Skinke koktKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt9917.930
i 10 gram produkt9.91.80.30
i 25 gram produkt24.84.50.80
i 50 gram produkt49.591.50
i 250 gram produkt247.544.87.50
i 1 kilo produkt990179300
"Skinke kokt" er en norsk kokt skinke av høy kvalitet laget av høyverdig svinekjøtt. Skinke kokt er en favoritt blant nordmenn og er en populær ingrediens i mange retter på grunn av sin milde og delikate smak. Dette produktet er svært næringsrikt og har en rik lukt som passer perfekt til tradisjonelle norske oppskrifter. Med sin lave fettinnhold og høyt proteininnhold, er skinke kokt en sunn og næringsrik ingrediens som gjør det lettere å lage smakfulle og sunne måltider. Med sin tekstur og konsistens, kan skinke kokt brukes på mange måter, alt fra å legge til smak i retter som pizza eller pastaretter, til å serveres som en deilig forrett eller i salater. La skinke kokt være en del av din neste matopplevelse og opplev den fantastiske smaken av norsk kjøkken."
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået