Kalorier i Kli Brød, Med Hvetekli

Kli brød, med hvetekliKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt23813.73.238.5
i 10 gram produkt23.81.40.33.9
i 25 gram produkt59.53.40.89.6
i 50 gram produkt1196.91.619.3
i 250 gram produkt59534.3896.3
i 1 kilo produkt238013732385
"Kli brød, med hvetekli" er en sunn og næringsrik brød laget med hvetekli - et rikt fiberkilde fra hveten. Denne brøden er både smakfull og mettende, og er perfekt til frokost eller lunsj. Med kun 238 kalorier per porsjon, er dette en flott lavkalori alternativ for de som ønsker å opprettholde en sunn livsstil. Den er også rik på protein, som bidrar til å bygge og reparere muskler, og karbohydrater som gir kroppen energi. Med et moderat fettinnhold, gir "kli brød, med hvetekli" også essensielle næringsstoffer som trengs for å holde kroppen i god helse. Dette er en fantastisk brød for de som ønsker å ha en balansert diett med sunne ingredienser. Utforsk mulighetene med dette næringsrike brødet og tilføy det til ditt daglige kosthold i dag.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået