Kalorier i Basic Proteinpulver

Basic proteinpulverKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt397851.51
i 10 gram produkt39.78.50.20.1
i 25 gram produkt99.321.30.40.3
i 50 gram produkt198.542.50.80.5
i 250 gram produkt992.5212.53.82.5
i 1 kilo produkt39708501510
Basic proteinpulver er et høykvalitets proteinpulver som er perfekt for deg som driver med trening eller ønsker å øke ditt proteininntak. Protein er en viktig byggesten for kroppen vår og er nødvendig for å bygge og reparere muskler, samt for å opprettholde en sunn kroppsvekt. Basic proteinpulver er en enkel og praktisk måte å øke ditt proteininntak på, enten du ønsker å bygge muskler eller bare ønsker en sunn livsstil.

Dette proteinpulveret har en høy konsentrasjon av protein, med 85 gram per porsjon på 397 kalorier. Det er også lavt på fett, med kun 1,5 gram per porsjon, og inneholder svært få karbohydrater med kun 1 gram per porsjon. Dette gjør at det er et utmerket valg for deg som ønsker å øke ditt proteininntak uten å legge på deg unødvendig fett.

Basic proteinpulver er laget av høykvalitets protein som er nøye utvalgt for å gi deg den beste andelen av essensielle aminosyrer. Proteinene er også hurtigvirkende, noe som gjør at musklene dine vil få rask tilgang til de næringsstoffene de trenger for å bygge seg opp etter en hard treningsøkt.

Du kan enkelt blande en porsjon i vann eller melk, eller tilsette det i smoothies og andre drikker for en ekstra proteinboost. Basic proteinpulver er tilgjengelig i ulike smaker, slik at du kan velge den som passer best for deg. Prøv det i dag og opplev fordelen med å øke proteininntaket ditt på en enkel og effektiv måte.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået