Kalorier i Frukt, Tørket

Frukt, tørketKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2223.60.550
i 10 gram produkt22.20.40.15
i 25 gram produkt55.50.90.112.5
i 50 gram produkt1111.80.325
i 250 gram produkt55591.3125
i 1 kilo produkt2220365500
"Fruct, tørket" er en dehydrert frukt som er rik på næringsstoffer og har en intens naturlig smak. Denne frukten er laget ved å tørke ferske frukter, som fjerner fuktighet og gir en lengre holdbarhet. Dette produktet er en god kilde til kalorier, protein, karbohydrater og vitaminer, og kan brukes som en sunn snack eller en ingrediens i mange oppskrifter. Med sin høye næringsverdi og praktiske pakning er "fruct, tørket" et perfekt alternativ for de som ønsker å spise sunt når de er på farten eller har travle livsstiler. Prøv det i dag og opplev den ekte smaken av norsk frukt på sitt beste.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået