Kalorier i Pizza Grandiosa

Pizza grandiosaKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt24012927
i 10 gram produkt241.20.92.7
i 25 gram produkt6032.36.8
i 50 gram produkt12064.513.5
i 250 gram produkt6003022.567.5
i 1 kilo produkt240012090270
"Pizza Grandiosa" er en smakfull og mettende pizza med en deilig blanding av ingredienser. Denne populære retten er kjent for sin rike smak og høye næringsverdi som gjør den til et perfekt valg for både store og små. Med en blanding av næringsrike ingredienser som protein, fett og karbohydrater, er denne pizzaen et ideelt måltid for alle som ønsker å få energien de trenger i løpet av dagen.

Med 240 kalorier per porsjon, gir denne pizzaen kroppen din den perfekte mengden energi som trengs for å holde seg opplagt og klar for dagens utfordringer. Proteinet i pizzaen bidrar til å bygge og reparere muskelvev, mens fettet bidrar til å regulere kroppens metabolisme. Karbohydratene gir kroppen den nødvendige energien til å takle dagens utfordringer, og bidrar også til å holde blodsukkernivået stabilt.

"Pizza Grandiosa" er kjent for sin utsøkte smak og høye næringsverdi, og det er derfor den tilbys i en rekke forskjellige varianter og ingredienskombinasjoner. Med et bredt utvalg av ferske ingredienser, inkludert ost, kjøtt, grønnsaker og frukt, kan du finne en "Pizza Grandiosa" som passer dine unike smaksløker. Enten du ønsker en tradisjonell pizza med kjøttboller og oliven, eller en vegetarisk pizza med aubergine og artisjokk, vil "Pizza Grandiosa" gi deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.

"Pizza Grandiosa" er ikke bare en pizza, det er en kulinarisk opplevelse som vil begeistre og tilfredsstille selv de mest kresne av ganer. Så neste gang du vil ha en rask og nærende matbit som vil gi deg den energien du trenger, velg "Pizza Grandiosa" og opplev smaken av ekte nytelse og næringsverdi.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået