Kalorier i Karbonadedeig

KarbonadedeigKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt11521.13.40
i 10 gram produkt11.52.10.30
i 25 gram produkt28.85.30.90
i 50 gram produkt57.510.61.70
i 250 gram produkt287.552.88.50
i 1 kilo produkt1150211340
Karbonadedeig er en populær kjøttdeighet i Norge, laget av kvernet storfekjøtt med lavt fettinnhold. Dette gjør den til et sunt og næringsrikt alternativ for enhver som ønsker å opprettholde en balansert livsstil. Den er rik på protein og har en relativt lav andel fett og karbohydrater, som gjør den perfekt for de som ønsker å bygge muskler eller miste vekt. Karbonadedeig kan brukes til mange forskjellige retter, både varme og kalde. Den kan formes til burgere, kjøttboller eller kaker, og brukes i pastaretter, sauser og taco. Karbonadedeig er også en av de mest populære ingrediensene i norsk matlaging på grunn av sin allsidighet og gode smak. Hvis du vil ha en sunn og næringsrik proteinkilde, er karbonadedeig et utmerket valg som vil gi deg en god balanse mellom helse og smak.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået