Kalorier i Melon, Honning

Melon, honningKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt300.60.16.6
i 10 gram produkt30.100.7
i 25 gram produkt7.50.201.7
i 50 gram produkt150.30.13.3
i 250 gram produkt751.50.316.5
i 1 kilo produkt3006166
Melon med honning - en perfekt forfriskning på varme sommerdager!

Denne friske og søte frukten har en lav kaloriverdi, og er en god kilde til vitaminer og mineraler. Melon er en naturlig kilde til fiber, som er bra for fordøyelsen din. I tillegg er den rik på antioksidanter, som beskytter kroppen mot skadelige frie radikaler.

Honning er en smakfull tilleggsingrediens som gir dette friske mellommåltidet en ekstra dose sødme. Honning er også rik på antioksidanter og har antibakterielle egenskaper, noe som gjør den perfekt for å lindre sår hals eller lette hoste.

Melon med honning er en enkel og sunn godbit som alle kan nyte. Det er et flott alternativ til sukkerholdige alternativer og det gir et naturlig søtt løft til dagen din. Prøv det i dag og opplev smaken av sommer i hver bit!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået