Kalorier i Rømme Lett 20%

Rømme lett 20%KalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2032.6203.2
i 10 gram produkt20.30.320.3
i 25 gram produkt50.80.750.8
i 50 gram produkt101.51.3101.6
i 250 gram produkt507.56.5508
i 1 kilo produkt20302620032
Rømme lett 20% er en type rømme med lavere fettinnhold. Den er populær blant de som ønsker å redusere inntaket av fett, men fortsatt vil nyte den rike og fyldige smaken av rømme. Rømme lett 20% er laget av melk og fløte, og har en kremet tekstur som gjør den egnet til å brukes i matlaging og baking, samt å være et godt valg som topping til poteter, grønnsaker og kjøttretter.

En liten porsjon av rømme lett 20% inneholder kun 203 kalorier, som gjør den til et sunt valg for dietter med lavt kaloriinnhold. I tillegg har den også en god kilde til protein og karbohydrater.

Rømme lett 20% har en glatt og glansfull overflate og en behagelig aroma som gjør den til en perfekt ingrediens i matlaging og baking. Den kan brukes som en substitusjon for høyfett rømme i ulike oppskrifter, uten å kompromittere smaken eller konsistensen.

Samlet sett er rømme lett 20% en allsidig og sunn ingrediens som gir en unik smak og tekstur til mange retter. Det er en ideell ingrediens for alle som ønsker å nyte smaken av rømme samtidig som de tar vare på sin helse og velvære.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået