Kalorier i Hamburgerbrød

HamburgerbrødKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2876.76.949.5
i 10 gram produkt28.70.70.75
i 25 gram produkt71.81.71.712.4
i 50 gram produkt143.53.43.524.8
i 250 gram produkt717.516.817.3123.8
i 1 kilo produkt28706769495
"Hamburgerbrød" er en velsmakende og myk bolle perfekt til burgeren. Den er en kilde av næringsstoffer som inkluderer kaloriene som gir kroppen energi. Med hver bolle får du i deg 287 kalorier, 6,7 gram protein, 6,9 gram fett og 49,5 gram karbohydrater. Dette gjør at hamburgerbrødet kan være en del av et balansert kosthold. Hver bolle er laget av nøye utvalgte ingredienser som gir den den deilige smaken, den myke konsistensen og den delikate aromaen. Det perfekte tilbehøret til burgere, er en hamburgerbrød som vil gjøre måltidet ditt mer verdt.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået