Kalorier i Kokt Skinke

Kokt skinkeKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt13822.25.50
i 10 gram produkt13.82.20.60
i 25 gram produkt34.55.61.40
i 50 gram produkt6911.12.80
i 250 gram produkt34555.513.80
i 1 kilo produkt1380222550
Kokt skinke er en populær og smakfull skinke som er kokt til perfeksjon for å gi en unik og deilig smakopplevelse. Denne fantastiske skinke er optimalisert for å gi en balansert og næringsrik diett, med god mengde proteiner og lavt fettinnhold. Kokt skinke er perfekt til frokost, lunsj eller som et mellommåltid, og kan spises alene eller med noe tilbehør som brød, salat eller grønnsaker. Hver 100 gram av denne deilige skinke inneholder rundt 138 kalorier, 22,2 gram protein, 5,5 gram fett og 0 gram karbohydrater. Kokt skinke er en sunn og næringsrik matvare som passer utmerket for alle som ønsker å opprettholde en aktiv og sunn livsstil. Smaken er fantastisk og passer utmerket til alle aldersgrupper. Kokt skinke er den perfekte kombinasjonen av kvalitetsingredienser og smak, og vil garantert bli en favoritt i ditt kjøkken.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået