Kalorier i Risifrutti, Jordbær

Risifrutti, jordbærKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt16036.522
i 10 gram produkt160.30.72.2
i 25 gram produkt400.81.65.5
i 50 gram produkt801.53.311
i 250 gram produkt4007.516.355
i 1 kilo produkt16003065220
Risifrutti, jordbær, er en deilig meieriprodukt laget med ris, fløte og jordbær. Risifrutti er en populær type dessert som er kjent for sin myke konsistens og fantastiske smak. Denne spesifikke varianten er laget med ferske jordbær og gir et ekstra friskt preg til smaken.

Hver servering av risifrutti, jordbær, inneholder 160 kalorier, og er en god kilde til karbohydrater for å gi deg den energien du trenger i løpet av dagen. Produktet inneholder også 3 gram protein og 6.5 gram fett, og er en balansert og næringsrik dessert som passer for enhver anledning.

Med sin lette og luftige konsistens, er risifrutti, jordbær, en utmerket avslutning på ethvert måltid. Desserten er enkel å tilberede og kan nytes når som helst på dagen. Hvis du er ute etter en godbit som er både sunn og deilig, er risifrutti, jordbær, definitivt verdt en prøve.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået