Kalorier i Fleskepølse

FleskepølseKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2319.120.53.2
i 10 gram produkt23.10.92.10.3
i 25 gram produkt57.82.35.10.8
i 50 gram produkt115.54.610.31.6
i 250 gram produkt577.522.851.38
i 1 kilo produkt23109120532
"Fleskepølse" er en smakfull norsk pølse som har blitt tilberedt i århundrer. Denne pølsen er laget av svinekjøtt og er en av de mest populære matrettene i Norge. Fleskepølse er kjent for sin rike smak og konsistens, og den har blitt en tradisjonell del av det norske kjøkkenet.

Denne pølsen er laget av svinekjøtt, og den er rik på protein og fett. Hver pølse inneholder 231 kalorier, hvilket gjør den til et godt valg for de som trenger ekstra energi. Fleskepølse er også rik på vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å fungere optimalt.

Fleskepølse kan serveres på mange forskjellige måter. Den kan tilberedes på grillen, i en stekepanne eller i ovnen. Pølsen kan også brukes i supper, gryteretter eller på en sandwich. Fleskepølse er allsidig og kan brukes i mange forskjellige retter.

En annen god ting med fleskepølse er at den er enkelt å tilberede. Den kan være ferdig på bare noen få minutter, og den er en perfekt matrett for travle hverdager. Fleskepølse er en matrett som smaker godt, og som gir deg energi gjennom hele dagen.

Hvis du er på jakt etter en smakfull og næringsrik matrett som samtidig er enkel å lage, da er fleskepølse et utmerket valg. Denne tradisjonelle norske matretten passer perfekt til både middag og lunsj, og den vil garantert bli en favoritt blant hele familien.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået