Kalorier i Rømme Seter 35%

Rømme seter 35%KalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3302.2351.6
i 10 gram produkt330.23.50.2
i 25 gram produkt82.50.68.80.4
i 50 gram produkt1651.117.50.8
i 250 gram produkt8255.587.54
i 1 kilo produkt33002235016
Rømme seter 35% - en smakfull og kremet rømme med en fyldig tekstur og en forfriskende smak. Denne rømmen er laget av fersk melk og er kjent for sin høye kvalitet og næringsverdi. Med en unik blanding av kalsium, proteiner og viktige mineraler er dette den perfekte ingrediensen for å tilsette litt ekstra smak og næring i dine favorittretter. Rømme seter 35% har en moderat mengde kalorier og en høy mengde fett, noe som gjør den til et godt valg for å øke energiinntaket og for å holde seg mett lenger. Denne rømmen er også rik på vitamin A og D, noe som gir en hel rekke med helsefordeler. Enten du bruker den i bakverk, dressinger eller som en topping, vil Rømme seter 35% garantert tilføre en ny dimensjon til smak og tekstur i dine retter og måltider.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået