Kalorier i Yoghurt Drikke

Yoghurt drikkeKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt803.91.412.9
i 10 gram produkt80.40.11.3
i 25 gram produkt2010.43.2
i 50 gram produkt4020.76.5
i 250 gram produkt2009.83.532.3
i 1 kilo produkt8003914129
"Yoghurtdrikke" - lett og sunn drikk for enhver anledning.

Yoghurtdrikke er en frisk og sunn drikk som har blitt stadig mer populær i Norge i det siste. Denne delikate drikken er laget med næringsrik yoghurt, og kan brukes som en mellommåltid eller som en sunn dessert.

"Yoghurt drikke" har en lett og frisk smak som passer perfekt til å drikke på farten eller som en del av en sunn frokost. Den inneholder kun 80 kalorier per porsjon, som gjør at den er et godt alternativ for deg som vil holde deg i form og ta vare på helsen.

I tillegg er "yoghurt drikke" rik på protein, som er viktig for å opprettholde muskelmasse og gi kroppen energi. Med 3,9 gram protein per porsjon er denne drikket et godt alternativ når du ønsker å fylle kroppen med næringsstoffer.

Denne drikken er også lav på fett med kun 1,4 gram per porsjon, og har et høyt innhold av karbohydrater med 12,9 gram per porsjon. Karbohydrater er viktig for å gi kroppen energi, og er spesielt viktig for en aktiv livsstil.

Oppsummert er "yoghurt drikke" en utmerket kilde til næringsstoffer som kan hjelpe deg med å opprettholde en sunn livsstil. Med sin lette og friske smak og høye næringsverdi, er denne drikken et godt valg for enhver anledning."
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået