Kalorier i Grillpølse

GrillpølseKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt24110.6196.9
i 10 gram produkt24.11.11.90.7
i 25 gram produkt60.32.74.81.7
i 50 gram produkt120.55.39.53.5
i 250 gram produkt602.526.547.517.3
i 1 kilo produkt241010619069
Grillpølse er en deilig norsk pølse som er perfekt for grillen. Den er laget av høykvalitets svinekjøtt og har en fyldig smak som vil glede ganen. Grillpølse er en ideell snack for en sommerdag eller en godbit å putte i matpakken.

En pølse på grillen er en av de største norske sommertradisjonene, og grillpølse utgjør en stor del av denne tradisjonen. Tilberedt over bål eller grill, er denne pølsen en smaksopplevelse som ingen andre. Grillpølse er en allsidig pølse som også kan brukes i retter som kyllingspyd eller som tilbehør til pasta eller ris.

Grillpølse er også en sunn matvare med høy næringsverdi. Den er rik på protein, og inneholder også fett og karbohydrater som gir kroppen den energien den trenger. Pølsen er også en god kilde til jern og andre viktige næringsstoffer som kroppen trenger for å fungere optimalt.

Grillpølse er en del av det norske kostholdet og har vært en populær matvare i Norge i flere tiår. Enkel å tilberede og med en fyldig smak som ingen andre, er grillpølse et utmerket valg for enhver sommerdag eller enhver anledning å nyte deilige norske retter.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået