Kalorier i Prim

PrimKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3167854
i 10 gram produkt31.60.70.85.4
i 25 gram produkt791.8213.5
i 50 gram produkt1583.5427
i 250 gram produkt79017.520135
i 1 kilo produkt31607080540
"Prim" er en deilig og næringsrik potetrett som er laget av hovedsakelig poteter, men også med et utvalg av andre sunne grønnsaker som gulrøtter, løk og kålrot. Denne retten har en naturlig sødme og en unik smak som gjør det til en favoritt blant både barn og voksne.

"Prim" er også et utmerket alternativ for ernæringsbevisste personer som ønsker å ha et sunt og balansert kosthold. Med bare 316 kalorier per porsjon, gir denne retten den nødvendige energien for å opprettholde en sunn livsstil. I tillegg inneholder "Prim" 7 gram protein, 8 gram fett og 54 gram karbohydrater per porsjon, noe som bidrar til å støtte en sunn muskelvekst og restitusjon etter trening.

En annen god fordel med "Prim" er at den er enkel å tilberede. Det tar bare noen få minutter å kutte opp grønnsakene, og deretter må de stekes i en panne til de er møre og gyldne. "Prim" kan serveres alene eller som et perfekt tilbehør til andre retter som kjøtt eller fisk.

Oppsummert er "Prim" en deilig og næringsrik potetrett som garantert vil tilfredsstille smaksløkene dine samtidig som den gir deg næringsstoffene du trenger for å opprettholde en sunn livsstil.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået