Kalorier i All-Bran Flakes

All-bran flakesKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt32011264
i 10 gram produkt321.10.26.4
i 25 gram produkt802.80.516
i 50 gram produkt1605.5132
i 250 gram produkt80027.55160
i 1 kilo produkt320011020640
All-bran flakes er en sunn og næringsrik frokostblanding som er rik på fiber og fullkorn. Denne frokostblandingen er laget av hele hvetekorn og inneholder også andre sunne ingredienser som havre, bygg og mais. All-bran flakes gir en god start på dagen og gir deg den energien du trenger for å komme i gang. Med en erving av all-bran flakes får du 320 kalorier, 11 gram protein, 2 gram fett og 64 karbohydrater. Denne frokostblandingen er også rik på kostfiber, som bidrar til å regulere blodsukkeret og holde deg mett lenger. All-bran flakes er et godt alternativ for alle som ønsker å spise sunt og holde seg i form.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået