Kalorier i Drikke Sprite

Drikke spriteKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt420010.5
i 10 gram produkt4.2001.1
i 25 gram produkt10.5002.6
i 50 gram produkt21005.3
i 250 gram produkt1050026.3
i 1 kilo produkt42000105
"Drikke Sprite - Kaloririk leskende drikke med frisk smak av sitrus.

Drikke Sprite anses av mange som en av de mest forfriskende drikkene på markedet, med en ikonisk smak av sitrus som har blitt synonymt med merkevaren over hele verden. Med bare 42 kalorier per servering, er denne leskende drikken en sunnere alternativ til andre brusvarianter og søte drikker på markedet.

Drikke Sprite er laget av naturlige ingredienser, uten kunstige farger eller konserveringsmidler, og er en kilde til karbohydrater for å gi deg en umiddelbar energisk boost. Med et friskt og kullsyreholdig bubbel, tilfredsstiller Drikke Sprite tørsten og gir deg en fylende følelse uten å tynge ned magefølelsen.

Uansett om du søker en kjølende påfyll etter en treningsøkt, eller bare ønsker å nyte en god drikke sammen med venner og familie, så vil drikke Sprite være et ypperlig valg som vil passe alle tørster og smaker. Prøv det i dag og opplev den uimotståelige smaken av drikke Sprite."
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået