Kalorier i Eggnog

EggnogKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2775.4029
i 10 gram produkt27.70.502.9
i 25 gram produkt69.31.407.3
i 50 gram produkt138.52.7014.5
i 250 gram produkt692.513.5072.5
i 1 kilo produkt2770540290
Eggnog er en deilig drikk som er utbredt i den vestlige verden, og som er spesielt populær i juletiden. Den inneholder et bredt spekter av næringsstoffer, og gir en god dose karbohydrater, proteiner og vitaminer. Denne spennende drikken har en søt smak og en tykk konsistens som gjør den til et populært valg blant mange mennesker.

En servering på 100 gram av denne drikken innholder 277 kalorier, 5,4 gram protein, null fett og 29 karbohydrater. Dette betyr at eggnog er en tilfredsstillende snack som kan hjelpe deg å holde blodsukkernivået stabilt mellom måltidene. Videre er eggnog også rik på vitamin A og kalsium, som bidrar til å holde huden, håret og tennene sunne.

Konklusjonen er at eggnog er en spennende og næringsrik drikke som er perfekt for alle anledninger. Enten du ønsker å friske opp en lang dag, eller om du trenger en sunn snack mellom måltider, er denne drikken et godt valg. Når du tar en slurk av eggnog, vil du oppdage at smaken er utmerket, og at du føler deg energisk og mettende. Prøv denne deilige drikken i dag, og ha den i tankene når du ønsker å lade opp og fylle deg opp med næringsstoffer på en enkel og god måte.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået