Kalorier i Efa Omega

Efa omegaKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt8560920
i 10 gram produkt85.609.20
i 25 gram produkt2140230
i 50 gram produkt4280460
i 250 gram produkt214002300
i 1 kilo produkt856009200
Efa Omega er en høyt kalori matvare som inneholder 92 g fett per 100 gram servering. Til tross for dette høye fettinnholdet, inneholder Efa Omega ingen karbohydrater eller proteiner. Efa Omega er en kilde til essensielle fettsyrer, spesielt Omega-3 og Omega-6, som er avgjørende for kroppens funksjon og helse. Disse typene fettsyrer er ikke produsert av kroppen vår og må derfor hentes fra kostholdet. Efa Omega er laget av høykvalitets ingredienser og er ideell for personer som ønsker å øke sitt omega-3-inntak. Hver servering inneholder også 856 kalorier, som gjør den til et godt supplement for personer som trenger et ekstra energikick i kostholdet. Efa Omega-serveringene er praktisk for dem som ønsker å komme i gang med å øke sitt omega-3-inntak uten å skulle tenke på tilberedning.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået