Kalorier i Cultura

CulturaKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt443.31.54.4
i 10 gram produkt4.40.30.20.4
i 25 gram produkt110.80.41.1
i 50 gram produkt221.70.82.2
i 250 gram produkt1108.33.811
i 1 kilo produkt440331544
"Cultura" er en lavkalori yoghurt laget for å gi en sunn og smakfull Start på dagen. Den inneholder bare 44 kalorier per porsjon, noe som gjør det til det perfekte valget for de som ønsker å kontrollere kaloriinntaket. Det er rikt på protein, med 3,3 gram per servering, og det gir deg også en god mengde karbohydrater, som hjelper deg med å opprettholde energinivået. "Cultura" er laget av fine og friske ingredienser som gir en deilig smak og tekstur. Med sin lave fettinnhold, kan du nyte smaken av yoghurt uten å bekymre deg for kaloriene. Det er et flott alternativ til tradisjonelle desserter, og gir deg et sunt og mettende alternativ som hjelper deg å holde deg på beina hele dagen. Med sin unike smak og konsistens, er "Cultura" en av de beste yoghurtene på markedet i dag."
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået