Kalorier i Gelé Tillaget

Gelé tillagetKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt781.4018
i 10 gram produkt7.80.101.8
i 25 gram produkt19.50.404.5
i 50 gram produkt390.709
i 250 gram produkt1953.5045
i 1 kilo produkt780140180
"Gelé tillaget" er en frisk og smakfull dessert som er laget av en spesiell gelatinblanding. Denne desserten er lav på fett og inneholder lite proteiner, men har et høyt karbohydratinnhold som gir en god energikilde. Geléen er perfekt for både voksne og barn, og kan serveres som en dessert etter et deilig måltid eller som en herlig snack. "Gelé tillaget" finnes i ulike smaker, og er en populær dessert blant nordmenn i alle aldre. Griper du etter en "Gelé tillaget", kan du være sikker på å nyte en smakfull og sunn dessert som ikke vil skylle bort de harde arbeidet du har lagt ned med å holde deg sunn og aktiv.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået