Kalorier i Popcorn,Poppede

Popcorn,poppedeKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt39310.114.555
i 10 gram produkt39.311.55.5
i 25 gram produkt98.32.53.613.8
i 50 gram produkt196.55.17.327.5
i 250 gram produkt982.525.336.3137.5
i 1 kilo produkt3930101145550
"Popcorn,poppede" - den perfekte snacken for en koselig filmkveld

Popcorn har vært en populær snack i flere tiår. "Popcorn,poppede" er en av mange varianter av denne deilige snacken, og den er kjent for å være en sunnere alternativ til andre snacks.

Denne spesifikke popcorn-typen er laget av spesielle maiskorn som har blitt oppvarmet til høye temperaturer, noe som fører til at de eksploderer og danner popcorn. "Popcorn,poppede" er enkel å tilberede og kan serveres med ulike smaker etter ønske.

Hva som gjør disse popcornene spesielle er innholdet av næringsstoffer. Hvert 100 gram servering inneholder 393 kalorier, 10.1 gram protein, 14.5 gram fett og 55 gram karbohydrater. Dette gjør det til en ideell snack for idrettsutøvere eller personer som ønsker å opprettholde et næringsrikt kosthold.

I tillegg til næringsstoffene inneholder "popcorn,poppede" også fiber og antioksidanter som kan ha positive effekter på helsen. Disse næringsstoffene kan hjelpe til med å regulere fordøyelsen og bekjempe frie radikaler i kroppen som kan føre til sykdom.

I sin helhet er "popcorn,poppede" en deilig og sunn snack, perfekt for å nyte en koselig filmkveld med venner og familie. Den enkle tilberedningen og det høye næringsinnholdet gjør det til et godt valg for enhver anledning.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået